Archief | Over ons

 

Archief | Galerie De Meeuw  

exposeerde kunst van (voormalige en huidige) deelnemers aan de Atelerschool voor Intuïtief Realisme en van zelfstandig beeldend kunstenaars actief in alle denkbare kunstdisciplines. 

 

Vrij te zijn, iets van het leven te maken, je vleugels leren gebruiken, synergie met het tij en de wind, vorm te geven aan vermoedens, tekenen van een werkelijkheid boven de wolken, vliegen naar de zon desnoods met je ogen dicht, onstuimige tuimeling in vrije ruimte, proberen tegen de klippen op, gevaren en angsten trotseren, net zo lief alleen zijn als gepassioneerd samen. Voedsel vinden een gevecht, dan weer spelenderwijs... dat zie je in de kunst bij Galerie De Meeuw.

 

Galerie De Meeuw was gevestigd in ons atelierpand PI Unit in Oss op het nieuwe bedrijventerrein aan de Landweerstraat-zuid Oss; een plek waar veel meeuwen rondvliegen, op de daken zitten, hoog in de lucht navigeren en de hele dag te horen zijn. Midden in de bedrijvige stad brengen meeuwen het gevoel van de natuur over: van vrijheid en dromen waarmaken.

 

Initiatief:

Christien Naber en Mirthe Sleper beeldend kunstenaars / eigenaren